SZIMPLA FARMERS@MARKTHALLE IX, BERLIN

2012 novemberében a Szimpla Termelői Piac legjava egy hétvégére a berlini Kreuzbergbe költözött. A háromnapos eseményt az Agri Kulti és a Markthalle IX csapata szervezte és menedzselte.



Projektek

Living Lab

Az elmúlt években hüvelyesnövény-fókuszú európai projektjeink (TRUE, DIVINFOOD, legumES) során kiépítettünk egy gazdákat és egyéb releváns szereplőke ...

LegumES

A hüvelyes növények környezeti és humánegészségügyi előnyei egyre inkább előtérbe kerülnek a mezőgazdaságban és az élelmiszertermelésben. Bár a hüvelyesek p ...

AgriToolKit

Az AgriToolKit egy komplex fenntarthatósági értékelési rendszer kis- és közepes gazdaságok számára, amelyet az Agri Kulti az Agrárminiszt ...

DIVINFOOD

A DIVINFOOD egy Horizon2020 projekt, amelynek célja az elfeledett- és alulhasznosított növények (elsősorban hüvelyesek és ősgabonák) tanulmányozása a hét európai p ...

AZ ELÉG JÓ KONYHA

A hüvelyes-alapú élelmiszerrendszerek kutatásával foglalkozó TRUE projektből született meg 2021-ben Bertényi Gábor (az Agri Kulti alapítója) és Nemes Nóra Az elég ...

SYMBIOO

A Symbioo.hu-t 2021 óta fejlesztjük azzal a céllal, hogy (újra) összekössük a fenntarthatóan termelő kis- és közepes gazdálkodókat a városi fogyasztókkal, specifi ...

URBACT – FOOD CORRIDORS

Ebben az URBACT projektben az Agri Kulti egy regionális, fenntartható élelmiszerrendszer kidolgozásában működik együtt Szécsény városának önkormányzatával, hozzá ...

TRUE

Ebben a H2020-as projektben 10 európai országból 24 projekt partner dolgozott együtt fenntartható hüvelyes-alapú gazdálkodási rendszerek és agro-feed és food láncok ...

HÁZIKÓ CATERING

Az Agri Kulti for-profit zászlóshajó-projektje, a HÁZIKÓ 2014 és 2018 között működött, mint élelmiszerkészítő manufaktúra és catering vállalkozás. A Házikó ...

MIT ESZEL?

Az AgriToolKit fenntarthatósági eszközre építve a Mit Eszel? platform egy interaktív, vásárlók által támogatott, minőségbiztosítási rendszereként került kidolgo ...

FUNKY FOREST

Az Agri Kulti egészen a kezdetektől, 2017 óta tanácsadással, finanszírozással és részvételi együttműködéssel járult hozzá egy erős környezeti és társadalmi v ...

NAGYMAROSI TERMELŐI PIAC

A 2011-ben az Agri Kulti által alapított Nagymarosi Termelői Piac a magyar termelői piacok új generációjának előfutára volt. A piac hamarosan referenciaponttá vált a ...

SZIMPLA TERMELŐI PIAC

Az Agri Kulti által alapított, a világ egyik leghíresebb romkocsmájában 2012 óta folyamatosan működő vasárnapi Szimpla piac a város és a vidék összekötésének ...

PUBLIKÁCIÓK

Zafra, António, 2022: The Food Corridors Partnership. Chapter 4.6 (Szecseny. Co-designing a flexible model for measuring the sustainability of local food production) by Agri Ku ...

FARMBISTRO

2015 és 2018 között a Házikó Catering két Farmbistrot nyitott és üzemeltetett Budapesten. Az első a manufaktúra kiterjesztéseként működött, a másik pedig egyedi ...

BALASSAGYARMAT (HU) & NAGYKÜRTÖS (SK) KUTATÁS

A ballasagyarmati kistérségben folytatott hároméves (2012-2014) kutatási projekt fő célja a kistérség agro-ökológiai állapotának felmérése, valamint a társadalmi ...

KADARKÚT-NAGYBAJOM RESEARCH

A Kadarkút-Nagybajom kistérségben 2014-ben lezajlott kutatás célja az agroökológiai és emberi erőforrások beazonosítása és feltérképezése volt egy hátrányos he ...

TAPOLCAI TERMELŐI PIAC

Tapolca azon kevés települések egyike, amely jól működő és nagy történeti múlttal bíró termelői piac otthona. Az Agri Kulti egyéves (2016-2017) projektjének cél ...

BALASSAGYARMATI TERMELŐI PIAC

A 2014 óta működő balassagyarmati termelői piacot az ELTE Humánökológia tanszékének fenntartható vidékfejlesztés kurzusának diákjai szervezték egy 3 év ...

Elérhetőség

Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot fenti elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk kapcsolati űrlapunkon keresztül közvetlenül!