A hüvelyes-alapú élelmiszerrendszerek kutatásával foglalkozó TRUE projektből született meg 2021-ben Bertényi Gábor (az Agri Kulti alapítója) és Nemes Nóra Az elég jó konyha című szakácskönyve. A könyv célja utakat és recepteket mutatni a fenntartható gasztronómia felé 80 növény-, állat- és emberbarát, szezonális recepten, valamint 13 könnyen emészthető tudományos fejezeten keresztül. A fejezetek célja, hogy az olvasó könnyebben megérthesse az élelmiszer ellátási lánc működését, és azokat a kihívásokat, amelyekkel az átlagos fogyasztó napi szinten találkozik, ha megkísérel fenntartható konyhát vezetni otthon.
Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot fenti elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk kapcsolati űrlapunkon keresztül közvetlenül!
Copyright © 2022 agrikulti.hu, All rights reserved
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |